Gelnagels

Gelnagels

 

Sjablonen zijn papieren vormpjes waarmee men de nagel  op een zo natuurlijk mogelijke manier verlengd met gel. Deze worden tegen de nagel (of onder de nagel) geplaatst.

Met behulp van verschillende maten kan men de  vormgeving en lengte bepalen. Daarna worden de sjablonen verwijderd en wordt de nieuwe verlengde gelnagel in model gevijld.

Mooie natuurlijke nagels zijn niet voor elke vrouw weggelegd. Vaak zijn de nagels broos, scheuren of breken ze snel, hebben ze geen mooie vorm of kleur. Een versteviging van de eigen nagels of een nagelverlenging met sjablonen kan uitkomst bieden.

Afhankelijk van de groei, worden de nagels na circa 3 a 4 weken nabehandeld, waarbij de gel voor een deel wordt weggevijld en opnieuw aangebracht.

Sjablonen

Nailart

Wanneer u iets bijzonders wil, bijvoorbeeld voor een  speciale gelegenheid, kan ik uw nagels veranderen  in juweeltjes, geheel op uw smaak en wensen afgestemd  van subtiel gedetailleerd tot uitbundige ontwerpen. De mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Nailart is het  versieren van de (kunst-)nagels door middel van nagellak,  steentjes, glitters, stripers, stickers, stempels, watertechniek, waterdecals, sponstechniek, marmertechniek, inlay techniek , handpainting etc ...